Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

TI ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΛΛΙΤΣΗ...Μπαρμπέρη διασήμων;

Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς...
ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. Ο διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από δύο αγνώστους με τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα. Οι δράστες αφού άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του ο Καλλίτσης, τράπηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο σε φυγή και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αδελφή του, τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού. Μπροστά στην επίθεση ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο εκείνο της ληστείας, ενώ δεν αποκλείεται να υπήρχε και τρίτος συνεργός στην επίθεση.

Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση άνδρες της αστυνομίας συλλέγουν ό,τι υλικό υπάρχει από κάμερες ασφαλείας στη διαδρομή από το κομμωτήριο στο σπίτι που ακολούθησε ο Πάνος Καλλίτσης. Μέσα από αυτό το υλικό, οι αστυνομικοί θέλουν να δουν εάν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που ακολουθούσε τον γνωστό κομμωτή.

Σήμερα αναμένεται να δώσει κατάθεση στις Αρχές και η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει τα άτομα που επιτέθηκαν στον διάσημο make up artist να είναι πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, που γνώριζαν πότε τελειώνει τη δουλειά και ότι κουβαλάει τις εισπράξεις μαζί του.

Στο πλευρό του διάσημου make up artist και της συζύγου του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κουμπάρα τους Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τους πάντρεψε τον Ιούλιο του 2011.


Ποιος είναι ο Πάνος Καλλίτσης

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού κομμωτή, ο Πάνος Καλλίτσης, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα πρώτα ερεθίσματα από το χώρο της μόδας προήλθαν από τον πατέρα του που έχει υπάρξει διάσημος κομμωτής της εποχής του. Από παιδί, κοντά σ' εκείνον, εναρμονίζεται με το χώρο, πειραματίζεται, χτενίζει, κουρεύει και κάνει ό,τι αγαπά περισσότερο: ομορφαίνει τις γυναίκες!

Σε πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποιεί το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. Ακολουθούν τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα και στη συνέχεια βρίσκεται στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθεί, συμμετέχει σε μεγάλα shows στο Λονδίνο και αυτό είναι μόνο η αρχή. Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κερδίζει υποτροφία και γίνεται μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Αφού έρχεται στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε «persona». Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής. Εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της σόου μπιζ.

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς και editorial μόδας.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες: «Ο Πάνος ήταν μέσα στα αίματα και η γυναίκα του τρομοκρατημένη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια»

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Πάνου Καλλίτση. «Είμαστε ήσυχη γειτονιά και τρομάξαμε από αυτό που έγινε. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 21:00. Βλέπαμε τηλεόραση με τον άντρα μου και ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Νόμιζα πως ήταν κάποια μηχανή που έπεσε, αλλά κάποιος άρχισε να φωνάζει βοήθεια  και βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει. Τότε είδα τη γυναίκα του Πάνου μέσα στα αίματα», λέει στο protothema.gr γειτόνισσα του γνωστού κομμωτή.

«Όλη η γειτονιά βγήκε έξω από τις φωνές της γυναίκας. Άλλος κάλεσε το 100 και άλλος το ασθενοφόρο. Οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα, αλλά αυτοί που του επιτέθηκαν είχαν ήδη εξαφανιστεί»,
 τονίζει άλλος γείτονας.


«Μέσα στη νύχτα τρόμαξα από τους πυροβολισμούς. Άκουσα φωνές κι αμέσως βγήκα στο μπαλκόνι. Ο Πάνος ήταν μέσα στα αίματα και η γυναίκα του τρομοκρατημένη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια», δηλώνει κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr.


«Η επίθεση έγινε μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους. Πήγαν αυτοί με τα όπλα και πυροβόλησαν τα τζάμια. Άκουγα τον Πάνο να φωνάζει κλείσε το γκαράζ και μετά έπεσαν οι πυροβολισμοί»
, προσθέτει.


Ώρες αγωνίας και για τους διάσημους πελάτες του

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι φίλοι και πελάτες του Πάνου Καλλίτση τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από το σπίτι του.

Ο κομμωτής, διατηρεί κομμωτήριο στην περιοχή του Ψυχικού απ' όπου έχουν περάσει γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καλλίτσης έχει επιμεληθεί το λουκ της Δούκισσας Νομικού, της φίλης και κουμπάρας του Ελεονώρας Μελέτη, της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, της Μαρίας Ηλιάκη, της Ναταλίας Γερμανού, του Λάκη Λαζόπουλου, της Χάρις Αλεξίου, της Αναστασίας Περάκη, της Βάσως Κολλιδά, της Εύης Αδάμ, της Εύας Αντωνοπούλου, της Μαριέττας Χρουσαλά, της Εβελίνας Παπούλια και πολλών άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου