Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ; ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟ ΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!


zika
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.!
Κηρύχθηκε και επίσημα Παγκόσμιος Συναγερμός για τον ΖΙΚΑ!
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε σήμερα, παγκόσμιο συναγερμό για τον ιό Ζίκα που φαίνεται να εξαπλώνεται με ταχύς ρυθμούς.
Ο ΠΟΥ χαρακτήρισε «απειλή για τη δημόσια υγεία σε όλον τον κόσμο» τον ιό, ο οποίος μεταδίδεται από ένα απλό τσίμπημα κουνουπιού και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνος, κυρίως για τις εγκύους και τα μωρά που κυοφορούν.
Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν της σύστασης που έγινε από εμπειρογνώμονες σε συνεργασία με υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΟΥ και εκπροσώπους χωρών που πλήττονται από την επιδημία, όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή.
Η διευθύντρια του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν τόνισε ότι για την αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτείται συντονισμένη, διεθνής δράση.
Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2016/02/08.html#ixzz3yzhse6GC

ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ!!!

Προ ημερών ο δικός μας συνεργάτης ερευνητής βοτανολόγος π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ σας έδωσε μια σειρά από βότανα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε άνετα τη γρίπη,,,Τώρα ετοιμάζεται να θυμώσει και να αρπάξει φραγγέλιο κατά της διεθνούς απάτης. Σημειώστε δε ό Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ελέγχεται άγρια από Φαρμακευτικές βιομηχανίες ... Γι αυτό και κάθε τόσο ξεφουρνίζουν κι από μια επιδημία... Το μεγάλο κόλπο τους δεν είναι να τα πάρουν από το λαουτζίκο, αλλλά απ΄ευθείας από τις Κυβερνήσεις που αγοράζουν μετρητοίς μαζικά τα εμβόλια για προστατεύσουν τους λαούς τους... Θυμηθείτε εκείνον τον τζιτζιφιόγκο Αβραμόπουλο πως πέταξε με τη σέσουλα εκατομμύρια του ελληνικού λαού για εμβόλια που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου