Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΣΟΦΙΕΣ...

ΠΑΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ  ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!
Φουντώνουν ημέρα με την ημέρα οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης απέναντι στην τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε ευθέως τους αρμόδιους υπουργούς ότι τάζουν σε όλους άδειες για τηλεοπτικό σταθμό και δηλώνει δικαιωμένος μετά την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός είχε συζητήσει με Τούρκο επιχειρηματία, φίλο του Ταγίπ Ερντογάν για να του παραχωρήσει τηλεοπτική άδεια.
"Και κάνουν και την άλλη ατιμία. Σε έναν - έναν καναλάρχη απ' ότι πληροφορούμαι, λένε εσύ θα πάρεις. Και λένε σε δέκα ότι θα πάρεις, και συγχρόνως είναι τέσσερις μόνο οι άδειες. Δηλαδή ρόλο παπατζή. Εξαπατούν τους καναλάρχες. Κατ' ιδίαν οι υπουργοί τους λένε θα πάρεις εσύ" υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.
Στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της κα Αραμπατζή από τη ΝΔ και της Μ. Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ για το ενδεχόμενο να δοθεί άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία ενώ σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε και μεταξύ της Λ. Κανέλλη και του Π. Μανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου