Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..


ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...



ΙΔΟΥ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ...ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ!

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξυ ...πούστηδων: Τι ακριβώς προβλέπει 


PARASKEVOPOULOS

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα Δευτέρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης το νομοσχέδιο «Σύμφωνο Συμβίωσης και άλλες διατάξεις». Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου στις 14:00.
Γενικότερα, όπως επισημαίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, με το νομοσχέδιο επεκτείνεται το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και γίνεται άρση της διάκρισης που είχε εισαγάγει ο προηγούμενος νόμος, η οποία οδήγησε στην καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Επίσης, αναγνωρίζονται οι οικογενειακές σχέσεις μεταξύ των μερών του συμφώνου. «Όπως έχει αποφανθεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, οι οικογενειακοί δεσμοί δεν δημιουργούνται μόνο μέσα από το γάμο, αλλά και μέσα από άλλες σχέσεις, αναγνωρισμένες από τον νόμο ή και όχι».

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...ΠΑΡΑΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤΣΩΜΈΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ!

Περασμένα μεγαλεία! Έρχεται "ψαλίδι" σε προνόμια πρώην πρωθυπουργών και βουλευτών


Επικυρώθηκαν από όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, οι περιστολές προνομίων σε πρώην πρωθυπουργούς, προέδρους του Κοινοβουλίου και προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων
Με περιστολή προνομίων πρώην, πρωθυπουργών, προέδρων Βουλής και προέδρων κοινοβουλευτικών ομάδων, ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγών στον Κανονισμό της Βουλής, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016.

Προσοχή! Κακόβουλο λογισμικό εισβάλει και αποκτά πρόσβαση στα κινητά τηλέφωνα


Το λογισμικό της ιστοσελίδας αυτής αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα εργαλεία, που εμφανίστηκε στην ελεύθερη αγορά με χαμηλό κόστος, εύχρηστη γραφική διεπαφή χρήστη και με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως νόμιμη εφαρμογή. Σύντομα, όπως έγινε αντιληπτό, εξελίχθηκε σε ένα χρήσιμο εργαλείο για διάπραξη αξιοποίνων πράξεων
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίσθηκε ιστοσελίδα, στην οποία είναι διαθέσιμο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας με ειδικού τύπου λειτουργικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου