Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Σε έξι χρόνια θα βρίσκεται στο Αιγαίο το πρώτο τουρκικό αεροπλανοφόρο!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Με μεγάλη έπαρση το υπουργείο της Πολεμικής Βιομηχανίας της Τουρκίας και ο υπεύθυνος της τουρκικής ναυπηγικής εταιρείας, Sedef Geni İnşaat Sanayii, ανακοίνωσαν ότι μέσα στο 2021 το πρώτο τουρκικό αεροπλανοφόρο τουρκικής κατασκευής, θα είναι έτοιμο να πλεύσει στις θάλασσες που περιβάλουν την Τουρκία, δηλαδή στο Αιγαίο, Μαύρη Θάλασσα και Ανατολική Μεσόγειο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...-ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

Ζεϊμπέκ κατά Ἰβάν

Δέν ξέρω ἄν εἶναι σαφής ὁ ὅρος «κωλοέλληνες» σέ ὅλους µας. Ἄν πάντως κάποιοι δυσκολεύονται νά τόν ἀντιληφθοῦν, ἡ πρόσφατη ἱστορία τῆς ΣΕΚΑΠ µπορεῖ νά ἀποδειχθεῖ ἐξαιρετικά χρήσιµη.

Πρίν δυό χρόνια λοιπόν, ἡ τότε Κυβέρνηση ἔβγαλε στό σφυρί τήν πάλαι ποτέ κραταιά συνεταιριστική καπνοβιοµηχανία τῆς Ξάνθης, τό ἄλλοτε καµάρι τοῦ συνεταιρισµοῦ, πού εἶχε πλέον βουλιάξει µέσα στήν γενικότερη παρακµή.

ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΣΒΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΑΙ...

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων παρασημοφόρησε τον Πρέσβη Κυρ.Λουκάκη (VIDEO+ΦΩΤΟ)

"Ζεστό" χρήμα δίνει η Ρωσία στην Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση ρευστότητα στην ελληνική οικονομία επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή του (σπάνια ανακοινώνει τέτοια θέματα) πριν λίγο το Κρεμλίνο...

Συγκεκριμένα με αφορμή την χρηματοδότηση κατασκευής του "Ελληνικού Αγωγού" η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να δώσει προκαταβολές για την κατασκευή του έργου και βέβαια να χρηματοδοτήσει τις ελληνικές εταιρείες για να το κατασκευάσουν!
Στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου επιβεβαιώνεται η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τσίπρα υπογραμμίζεται ότι "Στο πλαίσιο κατασκευής συστήματος μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου μέσω της Ελλάδας κατά την τεηλφωνική επικοινωνία Του Ρώσου προέδρου με τον Ελληνα πρωθυπουργό επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα της ρωσικής πλευράς να εξετάσει το ζήτημα παροχής άμεσης χρηματοδότησης σε ελληνικές δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, που θα ενεργοποιηθούν στο έργο αυτό».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης "Συζητήθηκαν και οι περαιτέρω διμερείς επαφές σε διάφορα επίπεδα" και όπως ανέφεραν πηγές του Μαξίμου δόθηκε στην ελληνική πλευρά η διαβεβαίωση πώς "Οτι χρειαστεί η Ελλάδα θα το έχει" και βέβαια εννοούσαν ότι σε περίπτωση ρίξης με τους δανειστές θα υπ'αρξει μηχανισμός άμεσης χρηματοδότησης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

 



  


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΩΠΕΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου