Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ...ΔΕΗ

Η ΔΕΗ για τη ΔΕΗ!!!
Εικόνα  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ

Χαράς Ευαγγέλια για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε. με την απόφαση του Εποπτεύοντα Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας κο Παναγιώτη Λαφαζάνη να τοποθετήσει στη κορυφή της ηγεσίας της μεγαλύτερης ΔΕΚΟ της χώρας τον 66χρόνο " ΔΕΗτζή" Μανώλη Παναγιωτακή, έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την πορεία της Επιχείρησης, τις ανάγκες της και τις δυνατότητες ανάπτυξής της.

Ο κ. Παναγιωτάκης είναι Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος (Ε.Μ.Π) κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο managament απο το Henley University της Βρετανίας, έχει διατελέσει Διευθυντής τεσσάρων διαφορετικών Διευθύνσεων του Ομίλου και πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ το '91-'92. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τολάκη, έμπειρο στέλεχος της ΔΕΗ και Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλεια στην Εργασία της ΔΕΗ .
Ο νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει τα ηνία σε μια δύσκολη συγκυρία για την Επιχειρήση που βαρύνεται με 2 δισεκατομμύρια ευρώ ληξιπρόθεσμων χρεών ενώ παράλληλα καλείται να υλοποιήσει τη δέσμευση του Υπουργού κου Λαφαζάνη για μείωση των τιμολογίων .Ο κος Παναγιωτάκης δήλωσε σε σχέση με τα τιμολόγια πως " τιμολογιακή μείωση μπορεί να υπάρξει όταν γίνει μείωση του κόστους παραγωγής"
Πάντως, τα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης αναφέρουν πως η πολυχρόνη εμπειρία του νέου Πρόεδρου σε συνδυασμό με την "καθαρή " συνδικαλιστική του δράση τον καθιστά ιδανικά ικανό να διαχειριστεί τα πολύπλευρα προβλήματα του ομίλου της ΔΕΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου