Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ...ΕΝΑΝΤιΟΝ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ!


ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ... ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ:  

Ποιεί τον δημοσιογράφο, λένε!Κομματόσκυλο και πεμπτοφαλαγγίτης είναι. Διότι δημοσιογραφικά κανένα scoop ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ!

Ενοχλήθηκε ο λαπάς από τις τιμές που οι πιστοί απένειμαν προς την Αγ. Βαρβαρα.. Εις τι τον πείραξε;Τον ενόχλησε κανείς Ορθόδοξος για την αθεϊα του;
Είναι η δεν είναι Βάρβαρος;


Όχι μην τρέφετε αυταπάτες… Αυτοί οι γκρίζοι της αριστεράς είναι τραυματικοί από παιδικής ηλικίας. ΟΛΟΙ αυτοί της παιδικής χαράς του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύουν σε Θεό και επιδιώκουν να αλλάξουν την πίστη αυτών που πιστεύουν…

 Αυτός είναι ο ανεγκέφαλος κι άκαπνος προοδευτισμός τους. 
Πείτε μας…4 μήνες που είναι στο γκουβέρνο κατέβασαν κανένα προοδευτικό πλάνο; Κάποια ελπίδα κι ανάσα; ΕΣΤΩ ΜΙΑ!

Τίποτε, αφού η γκλάβα τους είναι άδεια. Αντίθετα είδαμε το θέατρο της επαναπρόσληψης των πρακτόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ και την αποκατάσταση των καθαριστριών.. με τελετές Σοβιετικού τύπου. (βλέπεις οι παιδικές ασθένειες των κλόουν δεν κρύβονται ).

Άλλο μέτρο σοβαρό έχετε δει; Ούτε θα δούμε. Παρά ταύτα οι Πανέλληνες και ορθόδοξοι χριστιανοί κατά 98% επιμένουν να στηρίζουν την Κυβέρνηση του άθεου Τσίπρα… και μάλιστα προσευχόμενοι αγρίως για να τον βοηθήσει ο Θεός και η Αγ. Βαρβάρα, ώστε να τα καταφέρει!

Αυτή την περίεργη λεπτομέρεια, ο Φίλης, αγνώστου προελεύσεως …φυλής δεν την βλέπει, έστω κι αν νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος!Νομίζει! Κομματικός  πΡακτωΡ ΠανΤΑ ΗΤαν!

“--Αν δεν φάνε τον Άθεο ΣΥΡΙΖΑ οι ξένοι δανειστές, όπως φαίνεται, Θα τον φάμε εμείς οι ορθόδοξοι, που είμαστε και οι ζωοδότες του πολιτικά! Ας μη το ξεχνάνε οι ξυλοπόδαροι τύπου Φίλη κι άλλα φλύαρα υποκείμενα της παρεούλας τους. Θίξανε την Αγ. Βαρβάρα… Θα γίνουμε ακόμη και βάρβαροι μια και δεν τους έχουμε θίξει τις άπιστες πίστες τους… Δημοκρατία δεν λένε ότι πρεσβεύουν; Θα την έχουν στο ακέραιο! ΄Οπως τους βάλαμε στην Κυβέρνηση… έτσι και θα τους εξωπετάξουμε, αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι προκλήσεων κατά της Εκκλησίας και των πιστών της Ελλήνων…” μας τόνισε στέλεχος του κλήρου!

Δείτε πιο κάτω και το βιογραφικό του ΦίΛΗ καΙ τΙς ανούσιες δημοσιογραφικές περγαμηνές του! ΑΛΛΑ …ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΜΩΣ!




Γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα όπου και ζει. Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ”. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε στα κινήματα της νεολαίας και τους δημοκρατικούς αγώνες, διετέλεσε γραμματέας της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού. Ως φοιτητής της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε στους αγώνες για τον εκδημοκρατισμό της εκπαίδευσης, υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ και της Συγκλήτου. Συμμετείχε σε κινήσεις για τη δημοσιογραφική δεοντολογία, σε οικολογικές πρωτοβουλίες καθώς και σε κινήσεις Αλληλεγγύης για τους μετανάστες.
Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ.
(Γι αυτό πάει κατά διαόλου η ΕΣΗΕΑ με τέτοιες πεμπτοφαλαγγίτικες εισβολές στο Δ.Σ. αριστερο-κομμουνιστών).. Όχι πως οι δεξιοί ήσαν καλύτερο κουμάσι, αλλά δεν είχαν τόσα ιδεογραφικά σκουπίδια στο μυαλό τους!Τόσες παιδικές ασθένειες…
Επί παραδέίγματι …εμένα δε με έγραψαν ως μέλος της ΕΣΗΕΑ, διότι με θεωρούσαν …κομμουνιστή! Θεέ και Κύριε! Κι όμως τα ίδια σκατά είναι όσοι μπλέκουν τη θρησκεία της δημοσιογραφίας, με τα κόμματα και τις ιδεογραφίες τους.Αλλά οι αριστεροί με το γκρίζο νιονιό τους κατέστρεψαν την ΕΣΗΕΑ…Ο αληθινός δημοσιογράφος ανήκει παρα μόνο στο λαό του και πουθενά αλλού συνηθίζω να λαλώ… Τα κόμματα που είναι πλέον εμπορικά καταστήματα μπασταρδεύουν τα ιδανικά της δημοσιογραφίας.Γι αυτό και η σημερινή κατάντια της… με δημοσιογράφους τύπου ..Φίλη, Αρβανίτη,Σπυράκη,Λιάνη κ.λ.π.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΩΡΕ …ΦΙλη εκανες ή μόνο καρεκλάτα άρθρα έγραφες;

Συνεχίζει το αυτοβιογραφικό του:
Εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Φλάς, Πόλις, ΒήμαFM και ΕΡΑ 4 . Άρθρα του για την Αριστερά, την πολιτική και τα δικαιώματα έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες “Επικαιρότητα” και “Η Εποχή” καθώς και στα περιοδικά “Αντί” και “Ο Πολίτης”. Υπήρξε συνεργάτης της εγκυκλοπαίδειας του Ελληνικού Τύπου (έκδοση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών). Ασχολήθηκε με την ιστορία των φοιτητών κατά τον Μεσοπόλεμο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τι λε ρε παιδάκι μου... Για τις κομματικές αριστερο-κομμουνιστικες ασχήμιες-βαφές- στα ντουβάρια των Πανεπιστημίων ρε πρακτορίσκο έγραψες;
΄Η μήπως έγραψες για την εκπομπή ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ, επί εποχής χούντας; Και κάνεις τον δημοσιογράφο έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου