Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ: Τις γράφουμε κι αμαρτίαν ουκ έχομεν:

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! 
Υποστηρίζει η γνωστή αστρολόγος κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου: 
Συνεργάτιδά ΜΑΣ από το 2004! Κατά κανόνα ...πιάνει διάνα ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημητρα Παπανικολοπουλου

Απο τις 15 Μαΐου και μετα έχουμε πλανητικά δρώμενα πολυ ισχυρά που θα επηρεάσουν δραματικά τις πολιτικές εξελίξεις τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη. 
Η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα αλλά και η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη αλλά και του Άρη στους Διδύμους καθως και το τετραγωνο ποσειδωνα αρη φέρνουν τα πάνω κάτω. 
Η Ελλάδα μπαίνει σε ένα κύκλο πολιτικής αστάθειας που θα μέσα από πολυεπίπεδες ανατροπές, διασπάσεις και ανασχηματισμό θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές. 
Άλλωστε η ημερομηνία των τελευταίων εκλογών στις 25 ήταν μια ημερομηνία που οδηγεί την χώρα ξανά σε πρόωρες εκλογές. Άλλωστε είχαμε δημοσιεύσει το πολύ δύσκολο διάστημα του πρωθυπουργού και την πιθανή σύγκρουση με την κοινοβουλευτική του ομάδα. και ταυτόχρονα μεγάλα πλήγματα στον χώρο της Παιδείας όπου Πανεπιστήμια και σχολεία θα κλείσουν
Δηλώσεις ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά σε Έλληνες ανταποκριτές μετά το πέρας του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ (Βρυξέλλες) 
Δελτίο Τύπου ΥΠΕΞ:
 

«Καλησπέρα σας. Σήμερα, είχαμε ένα Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών με πολλές συναντήσεις. Όπως γνωρίζετε, είχα συνάντηση και με τον Επίτροπο αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και τη Διεύρυνση, Johannes Hahn. Συνομίλησα και με τον Έλληνα Επίτροπο κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το πρωί είχαμε συνάντηση σχετικά με το θέμα της Ουκρανίας, ειδική συνάντηση σχετικά με τη Σερβία, στη συνέχεια συνάντηση για τα ζητήματα ασφάλειας και μετανάστευσης και εν συντομία, ενόψει της προετοιμασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ιουνίου, συζητήσαμε και για τα ζητήματα που συνδέονται με τα γεγονότα στην πΓΔΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου