Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑ...

ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στους εκβιασμούς- Η εντολή του ελληνικού λαού είναι αδιαπραγμάτευτη
Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε ομόφωνα στα εξής :
1. Η κυβέρνηση, πιστή στη λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη για κατάργηση της μνημονιακής πολιτικής και της λιτότητας, υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας, τη λαϊκή κυριαρχία και τη δημοκρατία.
Υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα ενός λαού να καθορίζει ο ίδιος την τύχη του.
2.Από τη συμφωνία της 20/2 και έπειτα, οι δανειστές, συνεπικουρούμενοι από μερίδα εγχώριων και ξένων ΜΜΕ, προσπάθησαν να αποδομήσουν τον δύσκολο συμβιβασμό που επιτεύχθηκε και να εκβιάσουν τη νέα κυβέρνηση ώστε να υλοποιήσει αυτά για τα οποία καταψηφίστηκε η κυβέρνηση Σαμαρά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Εγκάρδια συνομιλία Μπαλτά-Παυλόπουλου 




«Η πανεπιστημιακή μας ιδιότητα δεν μας εγκαταλείπει, είμαστε συνάδελφοι», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υπουργό Πολιτισμού Παιδείας και θρησκευμάτων. Αριστείδη Μπαλτά. Στην εγκάρδια και γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε διάρκειας μισής ώρας ο υπουργός ενημέρωσε τον πρώτο πολίτη της χώρας για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που αφόρα τη Παιδεία και βρίσκονται εν εξελίξει στη Βουλή αλλά και για το πολυνομοσχέδιο που έπεται. Όπως είπε ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς: « ήρθα να ακούσω τη γνώμη σας και τη συμβουλή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου