Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

αποκαλυτπικά... ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΑ και μόνον εδώ:

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΛΙΟΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; ..ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ..ΚΆΠΟΙΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ;

Ο Δαμασκηνός Διδυμοτείχου, μάλλον πρέπει να δώσει εξηγήσεις:.. 
Κινδυνεύει να πάει για αρχαιοκαπηλία... και μαζί του πολλοί άλλοι λεβέντες  συνάδελφοί του Επίσκοποι.. που διακινούν ...κοκαλάκια Αγίων.. για προσκυνηματικούς τάχα λόγους...τουτέστιν για παραδάκι!! 

-ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΜΑ!... 

Τα κοκαλάκια των Αγίων αποτελούν... ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ...Κι όλοι οι Άγιοι Δεσποτάδες της Ελλάδας... την περνάνε ξώφαλτσα... ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ  από τους τσίφτες αυτούς...ΚΑΘΕΤΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ- ΔΕΝ ΑΓΓΙΧΤΗΚΕ! θΑ ΤΟΥΣ ...αγγίξουμε ΕΜΕΙΣ!..Δηλαδή θα τους μπαγλαρώσουμε τους Θεομπαίχτες! ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΝ!... Τάχα μου ενδυνάμωσης πίστης!

( Γι αυτό κι οι επίσκοποι είναι πάμπλουτοι και οι απλοί -ωραίοι παπάδες της ενορίας παίνονται)! Εν τάξει τέτοια σαϊνια... απαντώνται σε κάθε λαχαναγορά!...).ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ !


ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ.. Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΟΥ ΜΩΡΕ
ΑΓΙΕ ΚΡΗΤΣΙΚΑΚΙ...ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΠΩΣ; 

΄Ενας ισχυρισμός του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, κ. Δαμασκηνού ότι κατέχει “λείμανα της Μεγαλομάρτυρος” Αγ. Βαρβάρας ..τα οποία μάλιστα εξέθεσε χθες σε προσκήνυμα, παραμονή της σημερινής εορτής της… μας άναψε τα λαμπάκια… Και κυρίως ότι τα λείψανα αυτά δεν αναφέρονται…είναι ανύπαρκτα στην “λειψανοθήκη” της συγκεκριμένης Μητρόπολης… (Σχετικό ρεπορτάζ βγάλαμε σήμερα λίγο πιο κάτω...)

Ψάξαμε –ερευνήσαμε και ανακαλύψαμε τα εξής ΣΤΑΝΤΑΡ:

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ ...ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΡΑΝΕ...
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    Ελπίδα λέγεται ο σταθμός του ΑΝΘΙΜΟΥ... Ελπίδα για ποιον Άγιε; 

Μυρουδιά αρπαχτής ...το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!.

΄Οχι βέβαια γιατί είχε κανέναν καημό επικοινωνίας ο Άνθιμος (την φωνή του την περιθάλπουν όλα τα ΜΜΕ του Έβρου) Αλεξανδρουπόλεως... ώστε η Μητρόπολη του να στήσει και ...ραδιοφωνικό σταθμό;

Διότι ως γνωστόν οι σταθμοί που διατηρούν διάφορες Μητροπόλεις ... είναι για τα πανηγύρια από πλευράς εκπομπών... Μηδέ εξαιρουμένων και των σταθμών της Εκκλησίας της Ελλάδας και του Πειραιώς! Εν αντιθέσει βέβαια με το ΡΑΔΙΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, της Καθολικής Εκκλησίας, που απολαμβάνει μεγάλης ακροαματικότητας!
Κι αυτό εξηγείται πολύ απλά: Οι Ραδιοσταθμοί παγκοσμίως λειτουργούν από επαγγελματίες δημοσιογράφους, όχι από παπάδες... Οι δημοσιογράφοι ξέρουν τι θέλει ο λαός γιατί ο μόνος που εκφράζει τον λαό είναι ο δηοσιογράφος κι όχι ο παπάς... ειδικά ο ΄Ελληνας παπάς που έχει απολύτως μεσάνυχτα...αν και από την ελληνική οικογένεια απολαμβάνει σεβασμάτων..Και θα λέγαμε δικαίως... Διότι κρατάει φανάρι πίστης-παράδοσης του ελληνισμού!
Ο καθένας εφ΄ω ετάχθη... Δεν μπορεί η νοσοκόμα να κάνει τον χειρουργό,ούτε κι ο παπάς ...τον δημοσιογράφο! Απλά πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου