Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΕΑΙ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΗΣ... Αλλά τι φταίει κι αυτός όταν πλάσμα του κουβαλάει μέσα του το διάολο;

Μαριάννα Ντoύβλη: Η πορνοταινία της πάει για... Όσκαρ

Life
&the City

Είναι υποψήφια στα βραβεία σκληρού πορνό για την ταινία «Αποκάλυψη στην Σαντορίνη»

Αθάνατη Ελλας..Πάντα πρώτη και στην ..ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ-ΠΑΙΚΤΙΚΗ!

Το μπορντελο της Βουλής σε οδηγεί!

Μαριάννα Ντoύβλη: Η πορνοταινία της πάει για... Όσκαρ Είναι υποψήφια στα βραβεία σκληρού πορνό για την ταινία «Αποκάλυψη στην Σαντορίνη»
 Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε χάσει τα ίχνη της, όμως στο Λας Βέγκας όχι μόνο τα έχουν βρει, αλλά θα τα βραβεύσουν κιόλας! Ο λόγος για την Μαριάννα Ντούβλη, η οποία πλέον μένει μόνιμα στο Μεξικό, και πάει για… Όσκαρ, μιας και η ταινία πορνό «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» στην οποία πρωταγωνιστεί – γυρίστηκε το 2012 -, έχει επιλεγεί ανάμεσα σε χιλιάδες και φιγουράρει στη λίστα με τις υποψηφιότητες για βραβεία AVN, γνωστά και ως τα «Όσκαρ της πορνογραφίας», που θα γίνουν στο Λας Βέγκας.

Στην εν λόγω διοργάνωση που γίνεται εδώ και 30 χρόνια και αφορά σε ταινίες hardcore, συμμετέχει για πρώτη φορά και η ελληνική εταιρεία Sirina.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, το κόκκινο χαλί θα στρωθεί στις 24 Ιανουαρίου και πάνω του θα περπατήσουν σκηνοθέτες, παραγωγοί και πρωταγωνιστές της βιομηχανίας του πορνό. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Σειρινάκης, με την ταινία «Αποκάλυψη στην Σαντορίνη», που συμμετέχει στην κατηγορία των ξενόγλωσσων παραγωγών. Μαζί του θα ταξιδέψουν και στενοί συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους όμως δεν θα είναι η Μαριάννα Ντούβλη.

Η πάλαι ποτέ πορνοσταρ, που έχει αφήσει πίσω της την καριέρα της στις ερωτικές ταινίες, έχει φύγει σαν άλλη Τζούλια Αλεξανδράτου επίσης εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Μεξικό. Εκεί, γνώρισε τον έρωτά της, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι εκατομμυριούχος. Η αλλαγή που θέλει να κάνει στη ζωή της φαίνεται και στο προφίλ της στο facebook: πλέον δεν είναι Μαριάννα Ντούβλη (ήταν το επίθετο του πρώην συζύγου της), αλλά Μαριάννα Αθανασίου (το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου).
ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ LIFE & THE CITY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου