Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014


ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ! ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ...ΤΕΣΣΕΡΑ!

Ξεπουλημένα πολιτικά τομάρια που έσκυψαν στα τέσσερα μπροστά στους τοκογλύφους για να τους δίνουν αυτοί εντολές τι νόμους θα περνούν και ποιους θα καταργούν! Είστε πολιτικοί εσείς που φυλάσσετε Θερμοπύλες ρε ή είστε Εφιάλτες που ανοίξατε τις πύλες της κολάσεως στους Έλληνες παραδίδοντας τα κλειδιά της εξουσίας στους τοκογλύφους; Ορκίζεστε να υπερασπίζεστε την Πατρίδα και να τηρείτε το Σύνταγμα υπακούοντας στις εντολές των δανειστών; 
Τι Πρωθυπουργός ξεφτίλας είσαι εσύ ρε Σαμαρά; Προδότης είσαι με...


Πατέντα, τόσο εσύ όσο και όλοι οι βουλευτές σου που σκύψατε στα τέσσερα εκτελώντας εντολές των τοκογλύφων! 
Μετά, μιλάτε για εγκληματική οργάνωση! Εσείς πρέπει να κάτσετε πρώτοι στο σκαμνί γιατί δώσατε τα κλειδιά της χώρας στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας! 
Η τρόικα λοιπόν, όπως λένε τα δημοσιεύματα, ζητά την απόσυρση της απόφασης για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, ενώ απαιτεί και την κατάγηση του ΕΚΑΣ! 
Τα καθίκια της τρόικας έχουν βαλθεί να εξοντώσουν εντελώς τον λαό και αυτοί που είναι εκπρόσωποι του λαού, τους έχουν δώσει το ελεύθερο να το κάνουν! 
Κι΄έτσι εδώ και 5 χρόνια μας κυβερνούν οι τροϊκανοί! Οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι υποταγμένες ολοκληρωτικά στους εχθρούς της χώρας! Σε τι διαφέρει ο Σαμαράς από τον Τσολάκογλου; Σε τι διαφέρει ο Βενιζέλος από τον Εφιάλτη; ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου