Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... Έτσι για να ξέρετε!

ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ!
(πρωην Υπουργός)


Είναι γνωστόν πως εμείς πολεμάμε ...αγρίως, όσους διώκουν στα δικαστήρια.. ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΎΚΑ-ΣΥΚΑ.Υπήρξε μια διένεξη. Κατατάξαμε τον άνθρωπο ΑΠ.ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
(δικηγόρο και πρώην Υπουργό) στην κατηγορία των διωκτών του Τύπου... όπως είθισται από μας!

Ναι να διώκονται οι δημοσιογράφοι όταν όντας αυθαδιάζουν και σπιλώνουν βλακωδώς υπολείψεις. Να μυνύονται αλλά όχι για ψύλλου πήδημα!

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ... για το ελευθερολαλείν... έχει καταντήσει ειδικά στην Ελλάδα ΜΑΣΤΙΓΑ!
Δικηγόροι, καλλιτέχνες, και πολιτικοί είναι οι σταθεροί μάστοροι της δίωξης δημοσιογράφων!
Και ερωτάται γιατί ρε παιδιά; Τους ανθρώπους ...που σας ανέδειξαν...γιατί τους κυνηγάτε; Αν δεν είστε ...ορίτζηναλ... ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ;
Λέτε ρε τσόγλανοι ότι μας κάνετε και ΧΑΡΗ; Άντε ρε... καλαμπούρια... Θα φτουρούσατε χωρίς τη δημοσιογραφική γραφίδα; Λέτε; Αει στο διάολο πια!.. Ταλαντούχα κοπριτάκια!

__________________________

Ο μόνος δε φορέας που μάχεται κατά των διώξεων δημοσιοφράφων είναι η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ! ΄Οχι φυσικά η ΕΣΗΕΑ.. Μάλιστα δε για να ξέρετε ότι οι δημοσιογράφοι σύρονται σε φυλακές, όπως, οι κοινοί εγκληματίες ( λαθρέμποροι, πορνοπαραγωγοί, διακινητές ναρκωτικών, κ.λ.π.) Αυτό η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, δεν το δέχεται... ενώ η ΕΣΗΕΑ, που γνωρίζει το θέμα άριστα ...επί δεκαετίες .. πολλές!.. ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ...ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ! Δεν προάσπισε ούτε καν τα ΜΕΛΗ της  σε καμιά περίπτωση εξ όσων λίαν καλώς γνωρίζουμε!

Για μια ακόμη φορά ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΎΜΕ  δικαστές και δικηγόρους (ΑΜΑΘΕΊΣ ΆΠΑΝΤΕΣ) ΌΤΙ Η ΕΣΗΕΑ ..δεν χρήζει, δεν βαφτίζει δημοσιογράφους, όπως ας πούμε ο Δικηγορικός ή ο ιατρικός Σύλλογος!  Καμιά σχέση! Η ΕΣΗΕΑ ..είναι απλά ένας ...συλλογάκος! ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ!..Να την εκλαμβάνετε ως Πατριαρχείο δημοσιογραφικής οντότητας! Και να απευθύνεστε σ΄αυτήγν  ρωτώντας τους ...αν ο ΤΑΔΕ ή ο δείνα είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ;
Το ξανατονίζουμε!: Γιατί να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ... αν δεν εργάζεται σε ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών; .. Αλλά εργάζεται στη Θεσσαλία, στη Σαλονίκη, ή στα Γιάννενα; Κατά ποία λογική οι δημοσιογράφοι των περιοχών αυτών... πρέπει να πιστοποιηθούν ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι από τον Συλλογάκο :Αθηνών την ....ΕΣΗΕΑ!

_________________________________

Και το βλακώδες: Δικηγόροι-Δικαστές εκλαμβάνουν το σωματείο αυτό , την ΕΣΗΕΑ... ως όργανο ...πιστοποίησης δημοσιογραφικής επαγγελματικής ιδιότητας. ΟΥΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΗΘΈΣΤΕΡΟΝ!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...κάθετης!
Η ΕΣΗΕΑ εκπροσωπεί μόνον τους εργαζόμενους στις ημερήσιες εφημερίδες; ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Διότι ...υπάρχουν δημοσιογραφικοί σύλλογοι καθ άπασαν την χώρα: Δυτική Ελλάδα ..Μακεδονία και Θράκη...Πελοπόννησο, Κυκλάδες... κ.λ.π.
 

Επιστρέφουμε στον όντως τζέντλεμαν κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ!
Μήνυσε τον πρόεδρο της ΕΣΔ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

Ο άνθρωπος , σοβαρός δικηγόρος ...έτσι απλά έκανε ΑΝΑΚΛΗΣΗ της μήνυσης κατά του Βραχιολίδη...Επειδή δε αμφότεροι οι διάδικοι κάθε άλλο παρά εχθροί ήσαν  κουβέντιασαν το στόρυ τους .Είπε ο Ανδρεουλάκος:
--Δεν διώκω δημοσιογράφους.. Είναι πάγια φιλοσοφία μου!΄Ετυχε να σας μηνύσω γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Φίλος και πελάτης μου...με πίεσε... Μου ζητούσε στο παρά πέντε...να του βρώ έναν καλό δικηγόρο... Πού να ψάχνω... ΄Εκρινα να υπογράψω εγώ τη μήνυση σε βάρος σας!΄Ηταν αδύνατο να προδώσω τον φίλο μου... Σήμερα όμως κ. Βραχιολίδη- προσέξτε το- παρά την ανάκληση της μήνυσης ... δεν σας εζήτησα ...ούτε καν να μου δώσετε μια απλή δήλωση ότι με ...εκτιμάτε κ.λ.π. ..όπως είθισται παρά τοις δικαστηρίοις...Γιατί λέτε;

Αυτό σημαίνει απλά πως τιμώ τη φιλοσοφία μου .. Δεν διώκω δημοσιογράφους ... Η μήνυση σε βάρος σας δεν έγινε για τα κείμενά σας... και την ουσία τους! Δεν δίνω σημασία σε τέτοια εγώ...

Νάτος... ο real GENTLEMAN! Τα εξηγεί όλα! Ο πολιτικός-δικηγόρους δίνει τα ρέστα του!
Δίνει ρέστα σοφρωσύνης  και πολιτικής ωριμότητας !
ΑΠΛΑ ΕΜΕΊΣ ΥΠΟΚΛΙΝΌΜΑΣΤΕ... ΄Οχι γιατί αθώωσε τον Βραχιολίδη... ασφαλώε. Μα για τις συγκροτημένες απόψεις του!

\Φίλε Απόστολε... ο 13ος Απόστολο;ς σε ευχαριστεί από καρδίας... Για να φτιάξουμε τον κόσμο καλύτερο... μας απομένουν άλλοι 10 Απόστολοι... Που θα πάει ... θα τους βρούμε!

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου