Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΪΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ... ΩΣ ΕΡΤ! ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!


Ταλαίπωρη περίπτωση Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Μεγάλη η φθορά που επέφερε στο ελληνικό γίγνεσθαι.Προώθησε το θλιβερό και χλωμό αριστερίστικο πνεύμα της προόδου και της πλάκας. Τυχοδιωκτούσε με τον Μπαρμπα Μήτσο. Σήμερα εισπράττει τα επιχείρια της έλλειψης δημοσιογραφικών ιδανικών! Ο Δημοσιογράφος ΡΕ δεν ανήκει σε καμιά κομματική ιδεοληψία... ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.Αυτόν υπηρετεί! Και για να το κατανοήσετε καλύτερα, δείτε και η ΕΣΗΕΑ σήμερα, επίσης μέγας διαφθορέας της ελληνικής σκέψης προβάλει γεγονός ...ομοιδεατών της προοδευτικών ντάλα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.. Ομιλεί για κάλεσμα...Για να κατανοήσετε το συνεχές έγκλημα που διαπράτουν αυτά τα ούφο... συνεχίζουν και σήμερα να ομιλούν για κάλεσμα κι όχι για ανακοιίνωση! Αυτοί είναι οι άνοοι ...προοδευτικοί της Αριστεράς και του ξωφλημένου Κομμουνισμού στην χώρα των Θεών! Σακάτεψαν εν ψυχρώ ακόμη και την ελληνική γλώσσα! χΏΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ..στα σχολειά με τους φαιδρούς κομματικούς πράκτορές τους!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.... 

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή συνέλευση της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

( Ευτυχώς που απουσιάζουν τα μέλη του ΤΑΥΣΙΤ!...ΕΥΤΥΧΏΣ!)
Και φυσικά η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ,μια και δεν έχει καμιά σχέση με τα καραγκιοζλήκια των παιδιών ...αυτών... που ασχημονούν... 

Για να καταλάβαιτε δε τις ασχημοσύνες τους συνιστούμε να πάτε στην ιστοσελίδα των αριστερόφρονων της ΕΣΗΕΑ, όπου θα δείτε διαφημιστικά καρεδάκια  υπέρ ...ακρόασης σας-θέασης- ... της τεθνεούσης ΕΡΤ! ( Έχουν ανοικτή ακρόαση-θέαση διαδικτυακή... των πειρατών αριστερών του διαδικτύου) ! Να σωματείο ...Να μάλαμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου