Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ...ΞΕΦΟΥΛΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ Ν.ΚΟΣΜΟΥ...με τον εβραίο Μαρδοχαίο ΦΡΙΖΗ!
ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ...ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΥ! 

Το ιστορικό και το πρώτο ΚΑΠΗ της χώρας του ΟΜΙΛΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ του Ν. Κόσμου γιόρτασε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ. Κατάμεστη η αίθουσα από τα μέλη . Μίλησαν διάφοροι για τη σημασία της θρυλικής επετείου. ΄Ενας εκ των ομιλητών αναφέρθηκε και στον πρώτο πεσόντα στο Αλβανικό μέτωπο και είπε πως αυτός ήταν ο εβραϊκής καταγωγής Μαρδοχαίος Φριζής, συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού..
Η γλυκιά ΕΥΑ επί του μικροφώνου στη γιορτή του ΟΧΙ.. 
Κυρίες κάποιας ηλικίας...ΚΑΠΗ... παρούσες στα
συμβαίνοντα  στο Ν. Κόσμο!

΄Ενα όμως γεροντάκι από το ακροατήριο εγείρεται σαν ελατήριο και φωνάζει:



Τί να αναγνωρίσουμε; Αναμφισβήτητα γεγονότα; Μα τα γεγονότα δεν θέλουν αναγνώριση. Είναι από μόνα τους αναγνωρισμένα ... ΄Οχι όμως ο διεθνής σιωνισμός επιδιώκει να μας επιβάλλει τις άθλιες βουλήσεις του... Και για να τελειώνουμε με αυτή τη χυδαιότητα, ρωτάω όλους σας, που κουβαλάτε και πολλά χρονάκια στη πλάτη σας μπορείτε να μου θυμίσετε ΕΝΑΝ διαπρεπή Εβραίο στην ελληνική ιστορία;΄Εναν μόνο! Μην ψάχνεστε... δεν θα βρείτε... Κι όμως οι αδελφοί μας Εβραίοι, ζούν στη χώρα αυτή πάνω από 500 χρόνια! Α,ναι να μη ξεχάσω το ΚΚΕ είναι δημιούργημα του Εβραίου, Μπεναρόγια από τη Σαλονίκη... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...Και δεν θέλω αντιενστάσεις...διότι θα πάρω φόρα!
Το χειροκρότημα πήγε σύννεφο!

ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΑ ...ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ!

Μετά ανέβηκε στο βήμα ένας άλλος γέρων, που είπε τα εξής σημαδιακά.
--Μας λένε πως τάχα μου είμαστε τα περήφανα ...γηρατειά ! Τρίχες! Είμαστε η περήφανη νεολαία της Ελλάδος... Απλά ξεχνάμε τη νιότη που κουβαλάμε μέσα μας ..Θυμηθείτε τα νειάτα σας και θα ανακαλύψετε τις τεράστιες δυνάμεις που κουβαλάτε μέσα σας... Όλοι μας θέλουν τελειωμένους ...μας θεωρούν βάρος... και πρώτ΄απ΄όλα τα εκλεκτά τέκνα μας!!! 
Περιμένουν πως και πως θα τους απαλλάξουμε από την παρουσία μας!

Αμ δεν θα τους περάσει...
Σήμερα γιορτάζουμε το απίστευτο μεγάλο ΟΧΙ της Ελλάδας κατά του φασισμού! Αλλά το όχι το είπε ο Ι.Μεταξάς, καλός, κακός, στραβός, αλλά αυτός , ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ το είπε κι όχι ο ελληνικός λαός όπως κάποιοι κομματικοί φωστήρες πασχίζουν να μας περάσουν παραχαράσσοντας την ιστορία. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ενέκρινε αυτόματα τη στάση του πρωθυπουργού του κι όρμησε στα βουνά της Αλβανίας με ανείπωτο ενθουσιασμό! Αυτή είναι η αλήθεια!
Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. ...από την εποχή του 1940. Το ένα ΟΧΙ δεν αρκεί. Εμείς δε οι νεολαίοι των γηρατειών έχουμε χρέος να λέμε πολλά ΟΧΙ. ΄Οχι για τα παιδιά μας... αλλά για τη νιότη που κουβαλάμε μέσα μας ... Μπρος λοιπόν, λέτε τα ΟΧΙ σας με τη δύναμη της νεότητας που κουβαλάτε μέσα σας! 

Εσείς, εμείς άλλωστε δεν δημιουργήσαμε το σημερινό κόσμο ; Θυμώστε πια! ΄Οπως θυμώνατε παλιά και βγάζατε ζουμί από την πέτρα... Δεν είστε στο περιθώριο. Είστε μπροστάρηδες, και στην πρώτη γραμμή...  
Και στείλτε ΟΛΟΥΣ στο διάολο. Και τα παιδιά σας ακόμη αν χρειαστεί. Εσείς είστε οι δημιουργοί τους κι αυτό να μην το ξεχνάνε... ουδ΄επί στιγμή! Το κακόν είναι ότι κάποτε το ξεχνάτε εσείς... 
Κι αυτό να μα την Παναγία... με θλίβει... 

Μπορεί κανείς με το λογίδριο αυτό  να φανταστεί  το...τι χειροκρότημα έπεσε!
ΤΟ ΚΑΠΗ Ν.ΚΟΣΜΟΥ, διαθέτει και χορωδία με καλλίφωνες κυρίες... " Καλά ρε παιδιά, στο κοτέτσι αυτό, δεν υπάρχει
ούτε ένας αρσενικός κόκορας; Τι γίνεται...; Υπάρχει είπανε...Αλλά τον είχανε  στο περιθώριο!
Αν αυτό δεν είναι γυναικείος ρατσισμός...πείτε μου τι είναι ρατσισμός!
Οι καθημερινές παραιούλες στο ΚΑΠΗ Ν.ΚΟΣΜΟΥ.. Στο βάθος αριστερά με το καπελίνο ο Αρμένιος Πέτρος... παρακαλώ... 90 χρονών νεανίας!
Μια μοναχική κυρία που
δεν αρνείται τη φωτογράφιση! 
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΙΛΕΥΤΡΙΑ
ΤΟ ΚΑΠΗ Ν.ΚΟΣΜΟΥ...
ΕΔΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ...Η ΔΡΟΣΕΡΉ ΕΥΑ!-Η ψυχή του ΚΑΠΗ ( επίθετο δεν ξέρουμε ... αλλά ξέρουμε πως είναι νέα μανούλα!
  
Χαρακτηριστικές ΦΩΤΟ-ΑΝΩ-  από τη γιορτή του ΟΧΙ στο πρώτο ΚΑΠΗ του Ν. Κόσμου, αλλά και ιστορικά του πρώτου στην Ελλάδα, χάρη στον ΟΜΙΛΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ...από το 1953!

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΝΕΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ:
Μάγκες κόψτε το παραμύθιον να υποτιμάτε τους γεννήτορές σας. 
Το ό,τι είστε ή παριστάνετε πως δα κάτι είστε... η φύτρα σας είναι ο γονέας σας! Μάθατε δυό κολυβογράμματα και κουνιέστε; Θα σας πάρει ο διάολος!
Σας είναι βάρος ο γονέας σας; Ωραία ΡΕ τραχανάδες! Πάρτε φόρα και πνιγείτε!

ΝΥΝ υπερ πάντων ο γεννήτωρ σας!
Επειδή είστε, οι περισσότεροι άφρονες -βασικά μαλάκες του κερατά και σόρυ αν προσβάλουμε την εκτυφλωτική προσωπικότητά σας... αυτήν δε που κουνιέται κακάσχημα προς τους γονείς ... ΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΆ ΣΑΣ! 
ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΣΑΣ...Ω, ΑΦΡΟΝΕΣ!

Ο ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΣΑΣ .. ειναι δημιουργός ζωής! ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ!
Ο γεννητωρ, κουτσός, στραβός, λειψός, έχει ένα υπέρτατο προνόμιο:ΣΑΣ ΧΑΪΔΕΨΕ...ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΤΕΣ -ΣΤΡΑΤΟΥΛΕΣ... ΣΑΣ ΘΩΠΕΥΕ!..μέχρις ότου ορθοποδήσετε! Εσείς ΡΕ κωλόπαιδα... τι έχετε να αντιπαρατάξετε στη μεγαλουργία αυτή; Ό,τι βιάζεστε να ξεμπερδεύετε με αυτόν; 

ΞΕΡΟΥΜΕ. Στα ΚΑΠΗ... αιωρείτε ...κυκλοφορεί μπόλικη πίκρα. Στάζει σε κάθε άγγιγμα! Βουλωμένα τα στόματα... Κι οι άνθρωποι αυτοί... το βουλώνουν!Οι γονείς ΡΕ!
ΟΛΟΙ λένε πως τα "παιδιά τους είναι καλά και θαυμαστά! Σπουδαία παιδιά! 

Λέμε ... το ίδιο απλά: ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...σπουδαία ! 
Πως μπορείς ρε χαλβά να επιτρέπεις τον γονιό σου να σέρνεται σε ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ... και να μην τον θέλεις μέσα στη θαλπωρή του δικού σου σπιτιού,όπου η σοφία του και οι γνώσεις του θα ήταν βάλσαμο και για τα δικά σου παιδιά;!

Όστις πούστης εξ υμών... έχει ενστάσεις να τις διατυπώσει! Αν είναι έντιμος! Διαφορετικά ισχύει το ...ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΚ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ-καλαβρεζικα-

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩΠΕΤΑΜΕΝΩΝ... ΓΕΡΟΝΤΩΝ εμείς θα το παρακολουθούμε! Και θα κάνουμε τα τέκνα τους να τρέχουν και κρυψώνα να μην βρίσκουν!
ΣΤΑΝΤΑΡ αυτό!

ΠΗΓΗ: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΑΘΗΝΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου