Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ...& ΣΗΜΕΡΑ!.


Χολωμένος ο Κουβέλης με Μπουτάρη

Σύννεφα στις σχέσεις του Γ. Μπουτάρη με την ΔΗΜΑΡ και τον Φ. Κουβέλη φέρνει η απόφαση του δημάρχου να αφήσει εκτός σχήματος τον Ανδ. Κουράκη.

Λαϊκή Συσπείρωση για Μπουτάρη: Μην κάνεις τον «σερβιτόρο» της COCA COLA

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ με αφορμή την επιλογή του Γ. Μπουτάρη να παραστεί στον αγιασμό του 69ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Οργανώνει την παράταξη ο Μπόλαρης

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί αρκετά ενεργός στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ο Μάρκος Μπόλαρης.

Καλαφάτης σε Μπουτάρη: Μην παίζεις μόνο με την επικοινωνία

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης προκάλεσε ο Σταύρος Καλαφάτης για τις νέες προτάσεις του Γ. Μπουτάρη περί ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του δήμου.

Οι παλιοί και οι νέοι της διοίκησης Τζιτζικώστα

Το σχήμα της διοίκησής του ανακοίνωσε σε σχετική συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Ξετρελαμένος ο Καμμένος με Τζιτζικώστα – Πατουλίδου

Μόνο καλά λόγια έχει να λέει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένος για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με συζητήσεις και εκδηλώσεις, με τη μαζική συμμετοχή λαού και νεολαίας.

Η τσάντα του Στ. Θεοδωράκη

Ανεβαίνει επίπεδο ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ποιος έλειπε από του… Μπένι;

Είχε και τετ-α-τετ με την Άννα Διαμαντοπούλου

Το Art Deco γραφείο της Βούλας Πατουλίδου

Επ’ ευκαιρίας της επίσκεψης του Π. Καμμένου στο γραφείο της Βούλας Πατουλίδου, τρυπώσαμε και εμείς και παρατηρήσαμε τις αλλαγές που έχει κάνει η νέα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δίνοντας το δικό της στίγμα και γούστο.

Ο Ζαγόρ και οι παρεμβάσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο

Μετά το ζήτημα με τις επιπτώσεις από το ρωσικό εμπάργκο ο νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε παρεμβάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για την ανάπτυξη της αθλητικής οικονομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου