Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ, ΠΑΛΛΗΣ, ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!


HRT7II

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποφυλακίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον όλα τα άνθη της διαπλοκής και της απάτης,  αποκαλύπτει το makeleio.gr.
Διότι στις φυλακές όλης της χώρας ήδη υπάρχει overbooking και έπρεπε επειγόντως να βρεθούν “κλίνες” για τους πραγματικούς εγκληματίες αυτής της χώρας, που τελικά δεν ήταν άλλοι από…
Τρεις άνδρες ηλικίας 29, 58 και 65 ετών, (δηλαδή ένας νέος άνθρωπος στην πιο παραγωγική του ηλικία, ένας μεσήλικας και ένας ηλικιωμένος λίγο πριν τη δύση της ζωής του) οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλαμαριά, επειδή έψαχναν στα μέσα στα σκουπίδια μήπως βρουν κάποιο αντικείμενο και το πουλήσουν για να φάνε ένα σουβλάκι…
_105C2~1Οι τρεις επικίνδυνοι “κακούργοι” έγιναν αντιληπτοί από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που αφαιρούσαν “αντικείμενα” από κάδους απορριμμάτων της περιοχής. 
Η λέξη ξεφτίλα είναι εξαιρετικά επιεικής, για την Κυβέρνηση, για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για τους παλληκαράδες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που με πρωτοφανή αυτοθυσία “συνέλαβαν” τους τρεις εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας και φυσικά, και για όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την “είδηση”, χωρίς να πουν ούτε μία “λέξη” για τον πυρήνα της, που δεν είναι άλλος από την ποινικοποίηση της έσχατης φτώχειας, την ίδια στιγμή που αυτοί που ευθύνονται σε υπέρτατο βαθμό για αυτή τη φτώχεια, αποφυλακίζονται, δίνοντας ως… εγγύηση, ένα απειροελάχιστο μέρος από το δημόσιο χρήμα που καταλήστεψαν και φυσικά, βγάζοντάς μας προκλητικά τη γλώσσα.
MAKELEIO.GR
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... Η.Ν.Α : Ως προς τον Λαυρεντιάδη, έχουμε να παρατηρήσουμε τούτο: Ανεφάρτητα από τις διαπλοκές του, ο άνθρωπος ήταν και είναι σοβαρά άρρωστος και υπό την έννοια αυτή έπρεπε να βγεί από τη φυλακή..χώρια βέβαια που συμπλήρωσε 18/μηνο ...αλλά η μόνιμα φιλάσθενος ελληνική κατευθυνόμενη δικαιοσύνη.. τσινιούσε βλακωδώς και τον κατα-κρατούσε!΄Ετσι για να ξέρουμε σε τί περιβάλλον ...δημοκρατίας επί εποχής τυχοδιωκτών  Σαμαρά-Βενιζέλου  ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου