Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014


Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ "ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ"
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html
20ον-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ  ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ 

Χιλιάδες συνάνθρωποι βασανίζονται από τις ύπουλες θρομβώσεις.. Ύστερα από παρότρυνση ενός φίλου που υποφέρει, συγκέντρωσα σχεδόν τα πάντα που αφορούν τη δημοφιλή πάθηση.. Εκείνο που επεσήμανα είναι ότι υπάρχει μια υστέρηση πληροφοριών για βότανα που μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Και τούτο διότι οι θρομβώσεις είναι πολύπλοκο θέμα κι έχει αφετηρία πολλές άλλες ανθρώπινες λειτουργίες... για τις οποίες ωστόσο υπάρχουν πολλά βότανα για τη σταδιακή θεραπεία και των θρομβώσεων Δείτε:

Σύμφωνα με το ιατρό Αναστάσιο Μακρή, η θρομβοφλεβίτιδα είναι:

Ποιος κινδυνεύει από θρομβοφλεβίτιδα;

Ποιος κινδυνεύει από θρομβοφλεβίτιδα;

HIGH TECH αξιολόγηση και θεραπεία Χωρίς παρενέργειες και χειρουργείο
www.fysiotek.gr
Η θρομβοφλεβίτιδα, όπως φανερώνει το όνομά της, είναι η ανάπτυξη θρόμβου (πήγμα αίματος) και φλεγμονής σε μία οποιαδήποτε φλέβα. Από την εντόπιση του θρόμβου εξαρτάται εάν θα είναι μια ενοχλητική πλην αθώα κατάσταση ή δυνητικά θα απειληθεί η ζωή του παθόντα από μια πνευμονική εμβολή. Γιατί όμως αναπτύσσεται και τελικά ποίοι και υπό ποιες συνθήκες κινδυνεύουν; Υπάρχει άραγε τρόπος να προληφθεί;
Θεωρητικά, θρόμβος μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιαδήποτε φλέβα. Στην πράξη όμως, η πλειονότητα των περιπτώσεων αφορά τις φλέβες των κάτω άκρων, πολύ λιγότερο των χεριών και σε ένα μικρό ποσοστό φλέβες εντός της κοιλίας.
Ο λόγος είναι απλός: η βαρύτητα. Η αργή κυκλοφορία του αίματος από τα πόδια προς την καρδιά ενάντια στις δυνάμεις της βαρύτητας δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις ανάπτυξης ενός θρόμβου. Πέραν της στάσης του αίματος, η θρομβοφλεβίτιδα μπορεί να οφείλεται στην αυξημένη πηκτικότητα του αίματος και/ή σε τραυματισμό του τοιχώματος μιας φλέβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου