Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΙΣΑΜΙΣΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Ρε τα μεμέτια...


Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο επειδή δεν πιστεύει στο Θεό

ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ!
Στο ψυχιατρείο οδήγησε η ίδια του η οικογένεια έναν 29χρονο από τη Νιγηρία επειδή τόλμησε να τους πει πως δεν πιστεύει στο Θεό.
Ο 29χρονος Μουμπάρακ Μπάλα, χημικός μηχανικός στο επάγγελμα, ζει στη βόρεια Νιγηρία, σε μια περιοχή που από το 2000 έχει επικρατήσει η σαρία (ισλαμικός νόμος). Μάλιστα η οικογένεια κατηγορεί το γιο της για "αποστασία" από την πίστη του Ισλάμ. Σύμφωνα με τη σαρία, αυτό τιμωρείται με θάνατο.

Ο Μοχάμαντ Σέχου Μπέλο, ο δικηγόρος του 29χρονου, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι ο πατέρας του πελάτη του, ανησυχώντας για την ασφάλειά του, τον έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική, παρά τη θέλησή του.
"Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο προς το παρόν Μπάλα χρειάζεται ψυχιατρική θεραπεία. Όμως εκείνος επιμένει ότι είναι μια χαρά και ότι τα φάρμακα που του χορηγούν τον αρρωσταίνουν", πρόσθεσε.
Ο δικηγόρος είπε ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να πετύχει την απελευθέρωση του Μουμπάρακ από το νοσοκομείο. Η υπόθεση αυτή εξετάζεται επίσης από τη Διεθνή Ένωση Ανθρωπιστικών Μελετών και Ηθικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου